Playboy 7/2007

[Recenze Pomsta]

Pomsta
 

Každý den se někdo s někým rozchází. Knihovník Samo Hruška tohle přece ví – hlavně z knížek –, ale když se od něj Klára jednoho dne beze slova odstěhuje, trpí a nemůže se s tím smířit. Veškerou
ublíženost obrátí proti úspěšnému podnikateli Viktorovi, který mu Kláru přebral. Mezitím opustí místo v knihovně, začne pracovat jako textař v reklamní agentuře a vymyslí neobvyklou pomstu: jednak chce Viktora naprosto znemožnit, zničit. Souběžně píše o své pomstě román. Samo ale nepočítá s tím, že se mu jeho pomsta vrátí zpátky jako bumerang... Slovenský autor Pavol Weiss svoji čtivou, hořkou novelu (vydala Akropolis) jako mnozí dnešní autoři zasadil do prostředí reklamy a byznysu.

 

 

Přihlášení k odběru novinek

Po zadání e-mailové adresy Vás budeme informovat o našich nově vydávaných titulech či prezentacích našich knih. Počet e-mailů nepřesahuje počet vydaných knih, takže se nemusíte obávat záplavy nevyžádaných mailů. Zaregistrováním vyjadřujete souhlas s použitím Vaší e-mailové adresy výhradně k odběru informací z nakladatelství Akropolis, Vaše data nebudou v žádném případě postoupena třetí straně.

* = vyžadované pole